Heeft u last van lymfoedeem, veneus oedeem, acne, littekenweefsel of ongewenste beharing? Of stoort u zich aan grove poriën, fijne lijntjes en pigmenten in het gelaat? Huidvisie Brabant is gespecialiseerd in behandeling van deze klachten. We bieden een ruim aanbod van behandelingen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken we welke behandeling voor u het geschiktst is. U kunt ook zonder verwijzing contact met ons opnemen.

Ione Rasenberg

Ione Rasenberg

Esther Verheij

Esther Verheij

Vijf vragen over Huidvisie Brabant

Dat klinkt laagdrempelig. Kan ik zomaar bij jullie binnenlopen?
“Klopt, we zijn heel toegankelijk. Natuurlijk mag je binnenwandelen, maar je kunt het beste toch even bellen. Dan kunnen we ook echt tijd voor je vrijmaken, zelfs op zaterdagochtend of in de avonden. Overigens is het wel zo dat we voor je verzekering uiteindelijk een verwijzing nodig hebben. Maar daar helpen we je bij.”

Wie zijn ‘we’?
“Dat zijn Esther Verheij en ik, Ione Rasenberg dus. We zijn allebei afgestudeerd huid- en oedeemtherapeut. Esther heeft me vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof, waarna ze hier is gebleven. Lange tijd vond ik het spannend om iemand aan te nemen, maar nu ben ik er heel blij mee. We kunnen sparren en vullen elkaar echt aan.”

Wat kan ik tijdens het intakegesprek verwachten?
“Dit gesprek is bedoeld om naar je huid te kijken en al je vragen te beantwoorden. Ook lichten we de behandeling toe, bespreken we het verwachte resultaat en geven we je mogelijk al producten mee. Wat we vooral willen bereiken, is dat je het gevoel hebt dat je op de juiste plek bent. Ik durf te zeggen dat je hier de beste zorg krijgt. Daarnaast zijn we duidelijk in onze communicatie. Nee, we zijn niet streng, maar dragen ook zeker geen fluwelen handschoenen. Daar heeft niemand wat aan.”

Wat houdt ‘de beste zorg’ in?
“Of we nu oedeemtherapie geven of huidverbeterende behandelingen uitvoeren: op beide gebieden hebben we verschillende mogelijkheden. Hierdoor kunnen we elk individu de beste zorg bieden, want iedere patiënt is anders. En soms werkt een combinatie van behandelingen het beste. Ook die optie is er dus. Daarnaast zorgen we ervoor dat we bijblijven met innovaties. Zeker op het gebied van huidverbetering volgen de vernieuwingen elkaar in rap tempo op.”

Waarin blinken jullie écht uit?
“Het gaat bij ons om het totaalplaatje: we beheersen alle behandelingen tot in de puntjes.
Daarnaast werken we nauw samen met andere zorgverleners, zoals de fysiotherapeut bij verkleefd littekenweefsel. En ook met de thuiszorg om onder meer steunkousen aan te meten. Zo zorgen we samen voor de beste oplossingen.”

Ione Rasenberg
06 – 46 62 66 74
www.huidvisiebrabant.nl

Esther Verheij

Gezondheidscentrum Havenrijck
Haven 19-21, 4941DE Raamsdonksveer
info@havenrijck.nl

De Osteopaat Klaasen-KoppelmanSchoonheidssalon Raamsdonksveer