Bent u toe aan een gelaatsbehandeling of een ontspannende massage? Of heeft u last van huidproblemen, zoals lijntjes en rimpeltjes, een vale huid, pigmentvlekken of acne? Met mijn passie voor huidverbetering help ik u graag. Mijn behandeling stem ik volledig af op uw huidconditie en uw wensen. Ook voor waxbehandelingen en het verven van wimpers en wenkbrauwen kunt u bij Schoonheidssalon Raamsdonksveer terecht.

guest

Martine Bouwens

Vijf vragen over Schoonheidssalon Raamsdonksveer

Huidverbetering én wellness: dat lijkt de ideale combinatie. Is dat ook zo?
“Jazeker! Niet voor niets werk ik met producten van Décaar. Deze verbeteren niet alleen de huid, maar zorgen ook voor pure ontspanning. Dat komt omdat de producten zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die bovendien veilig zijn voor de huid, het lichaam én het milieu.”

Hoe pak je huidproblemen aan?
“Ik pas verschillende behandelingen toe die zijn afgestemd op de wensen of huidproblemen van de klant. De Algen-peeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat de huid veel sneller nieuwe cellen aanmaakt. Daar krijg je een frisse uitstraling van. Ook werkt deze peeling goed bij een onzuivere huid met puistjes en mee-eters. Dankzij de krachtige fruitzuren van de Deep Phyto-peeling wordt de beschadigde huid hersteld. Dat werkt uitstekend bij oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels, een rokershuid en littekens ontstaan door acne.”

En hoe help je mensen ontspannen?
“In de salon heerst sowieso een ontspannen sfeer, waardoor klanten helemaal tot rust komen. Ook geef ik massages, zowel op traditionele wijze als met hotstone-massages. Niet alleen ter ontspanning, maar ook om klachten te behandelen. Een hotstone-massage helpt bijvoorbeeld bij verminderde bloedcirculatie, spierspanningen, rugklachten, reuma, fibromyalgie en menstruatiepijn.”

Wie bezoeken je salon?
“Een heel wisselend publiek: jong en oud. Vrouwen, maar ook mannen. Zij komen steeds vaker naar de salon voor de verzorging van hun huid of een waxbehandeling van de rug of borst. Het waxen is nagenoeg pijnloos, want ik werk met Hot Waxen van Lycon. Dit is een nieuwe manier van ontharen die in Australië ontwikkeld is.”

Wat denk je dat bezoekers over je zullen zeggen?
“Ze zullen zeggen dat ik ruim de tijd neem. En ook zeker dat ik m’n werk met passie uitvoer. Elke klant krijgt een uniek behandelplan; niemand is tenslotte hetzelfde. Zelf vind ik een warm welkom, persoonlijke aandacht tijdens de behandeling en de eerder genoemde ongedwongen sfeer erg belangrijk: daar zorg ik dus ook voor!”

Martine Bouwens
06 – 12 14 88 25
www.schoonheidssalon-raamsdonksveer.nl

Gezondheidscentrum Havenrijck
Haven 19-21, 4941DE Raamsdonksveer
info@havenrijck.nl

Huidvisie BrabantPsychologenpraktijk Timmers